ONLINE FOGLALÁS - TUDNIVALÓK

FOGLALÁS/AJÁNLATKÉRÉS  

WEBOLDALON/INTERNETEN KERESZTÜL


A welltravel.hu weboldalon keresztül vásárolt utazások ügyintézését a Well Travel Kft., mint utazásszervező, illetve más utazásszervező iroda szolgáltatásának esetében, mint utazás közvetítő végzi. 

A Well Travel Kft. adatait és elérhetőségeit a https://welltravel.hu/rolunk aloldalon találhatja meg. 

A személyes eljáráson túl további lehetőségek is rendelkezésére állnak, hogy utazásának ügyintézését elvégezze: 

  • A welltravel.hu weboldalon található „Kérjen ajánlatot” fül alatti adatlapon keresztül;
  • Az Ön által kiválasztott utazási szolgáltatás (nyaralás, körutazás, szállást stb.) alján található ajánlatkérésre kattintva a saját adatainkat, illetve esetleges kérdéseivel együtt küldheti el. Ez a felület ki is számolja a szolgáltatás értékét.
  • E-mailben. 
  • Természetesen személyesen is szeretettel várjuk irodánkban hétköznapokon 09.00 – 17.30 óra között.

A fenti módok bármelyikén kezdi el intézi az utazás megvásárlását, az ügyintézés minden fázisában részletes információt kap következő lépésekről. 

Esetlegesen felmerülő kérdéseivel bizalommal fordulhat gyakorlott ügyintézőinkhez.

 

Miután elküldtük ajánlatkérésünket:

A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazolják szabad helyek esetén Önnek az utazást.

A visszaigazolás e-mailben történik.

A visszaigazolás tartalmazza:

  • az út pontos árát,
  • az indulási időpontot,
  • és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót. 


A visszaigazolás megérkezése után Önnek meg kell erősíteni a foglalási szándékát. Ezt követően készítjük el az utazási szerződést, mely alapján be kell fizetnie a részvételi díj előlegét. Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a, az indulástól számított 30 napon belül történő foglalás esetén a teljes részvételi díj esedékes. A számlán a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. A hátralék fizetés összegét és határidejét az utazási szerződésen találja meg.

Az utazási díjat fizetheti:

  • személyesen készpénzben,
  • átutalhatja bankszámlánkra,
  • illetve bármelyik OTP Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra. 


A foglalás véglegesítése

A részvételi díj előlegének vagy a teles összegének megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről értesítjük Önt e-mailen keresztül.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, küldjük el Önhöz az utazáshoz szükséges utazási dokumentumokat, a részvételi jegyeket (szállás részvételi jegy, repülőjegy, biztosítások stb.)

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét stb. Kérjük figyelmesen olvassa el! 


Fontos információk

A Well Travel Kft. welltravel.hu weboldalán megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazás az utas és az utazás szervező kötött szerződés és az általános szerződési feltételek aláírásával, valamint az előleg vagy a teljes összeg megfizetése után jön létre.

Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó általános szerződési feltételei irányadóak. 

Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Well Travel  Kft. haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Well Travel Kft. kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Well Travel Kft. segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti a korábban befizetett részvételi díj előleget vagy teljes mértékét.

Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kis mértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő, a kollégák által ellenőrzött érték az érvényes.